Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
OKCupid ja muu deittailu / Mielenkiintoisia keskusteluja, tai kuka ties mitä
« Uusin viesti kirjoittanut Pohdiskelija Elokuu 31, 2017, 11:42:28 »
En varsinaisesti etsi mitään, mutta avaan mahdollisuuden tätäkin kautta. Olen nainen ja juuri sopivassa iässä, en ole myöskään itse ikärasisti. En panisi pahakseni, jos löytyisi uusia kiinnostavia ihmisiä elämääni, seksillä tai ilman. Pk-seudulta, koska ei ole varaa eikä aikaa matkustella -käytän mieluummin senkin ajan mieluisammin kuin julkisissa istuen.

Lähellä sydäntäni ovat mm. taide, elokuvat, lukeminen, kirjoittaminen, kehon liikuttelu esimerkiksi metsässä, hyvät väittelyt tai keskustelut ja ylipäätään uusien asioiden oppiminen ja kokeminen.
Olen panseksuaali, mutta enemmän naisia kohtaan ollut kiinnostusta viime aikoina, ihania miehiä kun elämässäni jo on. Polyamoria tuntuu hyvin omalta jutulta ja pyrin toteuttamaan sitä mahdollisimman eettisesti. Kiinnostun monenlaisista ihmisistä, jos olen kiinnostuakseni, riippuu miten "kemiat" toimii tavatessa. Tämän pitemmittä puheitta, yksityisviestiä saa laittaa, ja toivon myös, että keskustelu tällä sivustolla aktivoituisi lisää :) Ja tietysti hienoa, mitä hyväksyttävämmäksi ja (sitä kautta) yleisemmäksi polyamoria käy, sitä helpompi löytää potentiaalisia kumppaneitakin.
2
OKCupid ja muu deittailu / Vs: Toista miestä etsimässä
« Uusin viesti kirjoittanut Pohdiskelija Elokuu 31, 2017, 10:32:05 »
Mihin osoitteeseen sähköpostia voisi laittaa? Vieläkö ilmoitus on ajankohtainen, ja oletko pk-seudulta?
3
Ihmissuhteista yleisesti / Vs: Ihmissuhdeanarkia
« Uusin viesti kirjoittanut Tuli Heinäkuu 16, 2017, 23:31:45 »
Joo.. anarkia on monen mielestä hankala sana johon ei haluta leimautua. Minullakin sen kaiku parani kovin kun tapasin elävänä kirjana ollessani anarkisti-kirjan.

Erinomainen idea etsiä asialle parempi nimitys, mutta lähin jonka keksin on lähes yhtä värittynyt.

Ihmissuhdeliberalismi jossa liberalismia katsotaan ihmissuhteiden näkökulmata yksilöiden ajatuksenvapauden, hallituksen ja uskonnon rajoitteiden, lain voiman sekä  vapaan ajatustenvaihdon kautta.


Vanha ketju, mutta nousi sattumalta esille. Mä olen itse aikoinaan törmännyt termiin autonomiaa kunnioittavat ihmissuhteet. Sen sisältö on aika lähellä sitä, mitä itse käsitän ihmissuhdeanarkismilla.
5
OKCupid ja muu deittailu / Toista miestä etsimässä
« Uusin viesti kirjoittanut Etsivä Huhtikuu 25, 2017, 01:23:01 »
Täällä suht nuori pari, minä nainen 24 ja mies 29.
Etsitään siis toista miestä minulle, toiveena että kaikki tulisivat jossain vaiheessa toimeen.

Vaatimuksia jos pitää laittaa, niin urheilullinen, mielellään 29-35 vuotias, ehdottoman luotettava.

Mikälisikäli jotain kiinnostaa, niin voi vaihtaa mailia  8)
6
Suosittelen: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/04/11/himon-verkko

"Miten himo syntyy? Miksi libido laimenee pitkän parisuhteen mittaan? Tutkimus kertoo yllättäviä – ja vähemmän yllättäviä – asioita seksuaalisesta halusta ..."

Tämä oli todella hyvin tehty ja monipuolinen juttu. Polyamoria jäi sivuhuomioksi, mutta minusta oli hienoa, että sekin nostettiin esille.
Ohjelman fokus on naisen seksuaalisuudessa monelta eri kantilta.

Katsottavissa ilmeisesti ainakin 10.5.2017 asti.
7
OKCupid ja muu deittailu / kaksi tai useampi
« Uusin viesti kirjoittanut polylove Huhtikuu 18, 2017, 12:11:02 »
Tervehdys kaikille
Olen suht uusi jäsen täällä ja koitan huhuilla avoimin mielin löytyisikö ketään.. :)
Minua kiinnostaisi kokeilla aidosti vähintään kahden naisen kanssa yhteiselo polyamorisessa suhteessa nauttien luottamuksesta, läheisyydestä, yhdessä olosta, monipuolisesta seksistä normiarjen lisäksi.
Jotain voisin itsestäni kertoa. Eli olen 187/85 ristiverinen, mukava, avoin, huumorintajuinen, hassu, hellä, huomioiva, rauhallinen, eläin-lapsirakas, savuton, urheilullinen työssä käyvä mies.
8
Tapahtumat / Polyamoria - monisuhteisuusyhdistyksen kevätsauna 29.4.2017
« Uusin viesti kirjoittanut The08058 (Markus Oja) Huhtikuu 09, 2017, 21:57:15 »
Polyamoriayhdistyksen kevätsauna 29.4.2017

Tervetuloa Polyamoria – monisuhteisuusyhdistyksen kevätsaunaan aivan Tampereen keskustaan Finlaysonin alueelle. Leiri ei onnistunut, mutta saimme ainakin saunan.

Paikan päällä luvassa saman henkisiä ihmisiä, sauna lämpimänä, itsekoottavaa salaattia, erinomaisen maineen kesäleirillä ja pikkujouluissa kerännyttä kakkua ja ainakin saunan mainoksen mukaan erinomainen näköala yli Tampereen keskustan.

- Osallistumismaksua ei ole. Paikan päällä on kolehti saunavuokran kattamiseksi johon voi osallistua haluamallaan summalla oman kyvyn mukaan.
- Omat juomat mukaan.
- Saunakamppeet kannattaa ottaa mukaan, jos haluaa saunoa.
- Erikoisruokavalioista huomioidaan ainakin liha, kasvis ja laktoositon. Mikäli haluat varmistaa, että oma erityisruokavaliosi huomioidaan jätä viesti asiasta tähän tapahtumaan tai pistä viestiä yhdistykselle.

Paikanpäällä on myös yhdistyksen vuosikokous klo 19 alkaen, johon toki kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Vuosikokouksessa hyväksytään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2016 ja valitaan yhdistyksen hallitus halukkaiden joukosta.

Osoite: Satakunnankatu 18 A, 5.krs, 33210 Tampere

Polyamoria – monisuhteisuus yhdistys ry:n hallitus
-Aisla Uuttu, Kim Hokkanen, Iivari Koutonen ja Markus Oja-
9
Ihmissuhteista yleisesti / Vs: Onko teillä polysuhteissa olevilla "lempi kumppania".
« Uusin viesti kirjoittanut Stanzara Helmikuu 28, 2017, 09:55:51 »
Lempikumppania siinä mielessä ei ole, että paljolti kuten Markus, en aseta ihmisiä elämässäni paremmuusjärjestykseen, vaan arvostan jokaista ihmissuhdettani (romanttinen tai ei) sen pohjalta, mikä tekee juuri siitä ihmisestä ja suhteesta hänen kanssaan erityisen. Toki ajankäytössä on radikaalikin jakolinja - kun asuu yhden kumppanin kanssa, melkein väkisinkin tulee vietettyä eniten aikaa siinä, varsinkin jos muut kumppanit ovat muilla paikkakunnilla. Mutta ongelmat taas... No, onhan niitä ollut, mutta ainoastaan oikeastaan yksisuhteisten kanssa, joille ei loppuviimein olekaan sopinut tämä suosimani suhdemuoto, vaikka siihen olisi ensin ihastuksissaan innolla lähdetty. Toisen kumppanin kanssa asuminen tällöin aiheutti sellaisen tilanteen, että ajankäytöllisistä syistä (eikä pelkästään kumppaniin liittyvistä, vaan myös vaikkapa välttämättömän kodinhoidon suhteen) silloinen kaukokumppanini ei kokenut itseään tärkeäksi minulle, vaikka hän todellakin sitä oli. Vaikka olisinkin tehnyt tarkat suunnitelmat ajankäytön tasaamiseksi, se olisi tuskin asiaa kuitenkaan tässä tapauksessa auttanut - hän ei vain yksinkertaisesti ollut millään tasolla valmis kauko- saati polysuhteeseen.
10
Ihmissuhteista yleisesti / Vs: Moi kaikille..
« Uusin viesti kirjoittanut The08058 (Markus Oja) Tammikuu 26, 2017, 18:11:11 »
Moro

Ihan mikä ravintola tahansa. Ihmisten ihmettely on ongelma vain, jos annatte sen olla ongelma.
Sitä paitsi ei kukaan osaa katsoa teitä sillä silmällä, että olette kolmistaan ellette kerro ja mainosta sitä. Jos siis haluatte olla herättämättä ihmettelyä.

Ihmiset kuitenkin reagoivat kuten te reagoitte. Jos teillä on hauskaa, ihmiset reagoivat teihin iloisena seurueena. Jos olette naamapunaisena ja häpeissään, ihmiset reagoivat vastaavasti ja kiinnittävät huomiota asiaan. Jos olette ihan normaalisti omia itsejänne, ihmiset reagoivat teihin kuin toisiin ihmisiin eli ei mitenkään erityisesti.

Kyllä se siitä. Tuo on alkuun aina haastavaa. Vähän kuin jännittäisi ekoilla treffeillä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10