Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Tapahtumat / Vs: Turun tapaamiset
« Uusin viesti kirjoittanut The08058 (Markus Oja) Helmikuu 02, 2018, 21:58:38 »
Turun miitit ovat aktiivisia. Tarkempi miitti ilmoittelu löytyy Turun FB-ryhmästä "Polyamoria - Turku" ja piakkoin taas yhdistyksen etusivun kalenterista.
2
OKCupid ja muu deittailu / 40v mies etsii kahta naista polyamoriseen suhteeseen
« Uusin viesti kirjoittanut polyamoria2018 Tammikuu 31, 2018, 12:42:52 »
Hei!

Olen 40v mies ja etsin kahta naista polyamoriseen suhteeseen. Ottakaa yhteyttä, niin tutustutaan.
3
Tapahtumat / Vs: Turun tapaamiset
« Uusin viesti kirjoittanut Mr_keitsi Tammikuu 15, 2018, 19:56:05 »
Heipparallaa.

Googlettelemalla löysin tämän yhteisön ja vaikka näyttääkin kovin inaktiiviselta niin ajattelin kokeilla kepillä jäätä.

Eli käykös näissä turun kosmomiiteissä ketään? Tai missä tänhenkiset ihmiset suomessa / suomen länsiosassa yleensä kohtaavat?

Itse emme varsinaisesti ja käytännössä elä poly-suhteessa, mutta ajatuksiltamme olemme poly-henkisiä. Olisikin kiva tavata ihmisiä jotka näin elävät ja jutella heidän kanssaan.

Pari m31 n41

-S-
4
OKCupid ja muu deittailu / Heippa!
« Uusin viesti kirjoittanut myloveforevermore Tammikuu 09, 2018, 12:40:46 »
Heippa!

Olemme kolmekymppinen nainen ja neljänkympin ylittänyt mies.Olemme olleet jo useamman vuoden yhdessä ja naimisiinkin ollaan keritty.Olemme vanhan koulukunnan hevin ja rockin kuuntelijoita.Etsimme parisuhteeseemme naista tai miestä ystäväksi ja jos molemmin puolin synkkaa,niin ehkä myös muuksikin.Arvostamme elämässä rehellisyyttä,muista välittämistä ja hyvää huumorintajua.Sinun ei tarvitse olla täydellinen ulkonäöltä,emme mekään ole.Kunhan olet helposti lähestyttävä ja aito oma itsesi. :)
5
Tapahtumat / Vs: Turun tapaamiset
« Uusin viesti kirjoittanut Sheut Joulukuu 20, 2017, 02:33:55 »
Päivitettäköön tänne, että Turussa miitit pyörivät taas joka kuun 10.pv tutuin sävelin.
On olemassa sekä julkinen, että salainen Polyamoria Turku -ryhmäFacebookissa, joista voi tarkistaa ajantasaiset tiedot ja tavoittaa ihmisiä parhaiten.
6
Foorumi / Etsitään polyamorisessa suhteessa elävää haastateltavaksi blogiartikkelia varten
« Uusin viesti kirjoittanut Taru Joulukuu 08, 2017, 11:49:35 »
Olen kirjoittamassa blogiini polyamoriasta ja haluaisin haastatella polyamorisessa suhteessa elävää- tai elänyttä henkilöä juttua varten. Haastattelun voisi toteuttaa s-postitse ja nimettömänä jos ei halua itseään kuviin yms.

S-postia voi laittaa osoitteeseen: contact.tarumari@gmail.com
7
OKCupid ja muu deittailu / Kaipaan paria tai naista
« Uusin viesti kirjoittanut vainelämää Marraskuu 01, 2017, 15:00:23 »
Hei.

Olen 1960 syntynyt mies  elänyt pitkän avioliiton kaikkineen ihanuuksineen . Nyt olen yksinäinen ja kaipaan paria tai naista jonka kanssa voisimme rakentaa suhdetta aidosti. Pituutta mulla on 180 cm 95 kg ulkonäöltäni olen lihaksikas ja carmia on riittävästi joten voit/te olla ylpeitä seurastani.!   kirjoitelkaa pian olen Etelä-Savosta 
8
OKCupid ja muu deittailu / Mielenkiintoisia keskusteluja, tai kuka ties mitä
« Uusin viesti kirjoittanut Pohdiskelija Elokuu 31, 2017, 11:42:28 »
En varsinaisesti etsi mitään, mutta avaan mahdollisuuden tätäkin kautta. Olen nainen ja juuri sopivassa iässä, en ole myöskään itse ikärasisti. En panisi pahakseni, jos löytyisi uusia kiinnostavia ihmisiä elämääni, seksillä tai ilman. Pk-seudulta, koska ei ole varaa eikä aikaa matkustella -käytän mieluummin senkin ajan mieluisammin kuin julkisissa istuen.

Lähellä sydäntäni ovat mm. taide, elokuvat, lukeminen, kirjoittaminen, kehon liikuttelu esimerkiksi metsässä, hyvät väittelyt tai keskustelut ja ylipäätään uusien asioiden oppiminen ja kokeminen.
Olen panseksuaali, mutta enemmän naisia kohtaan ollut kiinnostusta viime aikoina, ihania miehiä kun elämässäni jo on. Polyamoria tuntuu hyvin omalta jutulta ja pyrin toteuttamaan sitä mahdollisimman eettisesti. Kiinnostun monenlaisista ihmisistä, jos olen kiinnostuakseni, riippuu miten "kemiat" toimii tavatessa. Tämän pitemmittä puheitta, yksityisviestiä saa laittaa, ja toivon myös, että keskustelu tällä sivustolla aktivoituisi lisää :) Ja tietysti hienoa, mitä hyväksyttävämmäksi ja (sitä kautta) yleisemmäksi polyamoria käy, sitä helpompi löytää potentiaalisia kumppaneitakin.
9
OKCupid ja muu deittailu / Vs: Toista miestä etsimässä
« Uusin viesti kirjoittanut Pohdiskelija Elokuu 31, 2017, 10:32:05 »
Mihin osoitteeseen sähköpostia voisi laittaa? Vieläkö ilmoitus on ajankohtainen, ja oletko pk-seudulta?
10
Ihmissuhteista yleisesti / Vs: Ihmissuhdeanarkia
« Uusin viesti kirjoittanut Tuli Heinäkuu 16, 2017, 23:31:45 »
Joo.. anarkia on monen mielestä hankala sana johon ei haluta leimautua. Minullakin sen kaiku parani kovin kun tapasin elävänä kirjana ollessani anarkisti-kirjan.

Erinomainen idea etsiä asialle parempi nimitys, mutta lähin jonka keksin on lähes yhtä värittynyt.

Ihmissuhdeliberalismi jossa liberalismia katsotaan ihmissuhteiden näkökulmata yksilöiden ajatuksenvapauden, hallituksen ja uskonnon rajoitteiden, lain voiman sekä  vapaan ajatustenvaihdon kautta.


Vanha ketju, mutta nousi sattumalta esille. Mä olen itse aikoinaan törmännyt termiin autonomiaa kunnioittavat ihmissuhteet. Sen sisältö on aika lähellä sitä, mitä itse käsitän ihmissuhdeanarkismilla.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10