Kirjoittaja Aihe: Nainen osaksi elämääni/elämäämme?  (Luettu 2871 kertaa)

poly

  • Vieras
Nainen osaksi elämääni/elämäämme?
« : Maaliskuu 01, 2013, 19:05:48 »
POLYAMORIA

Jos olet nainen, joka tiedät mitä otsikko pitää sisällään ja tunnet sen omaksi, niin voit hyvinkin olla etsimäni/etsimämme.

Olen jo vuosia miettinyt voisiko minun kohdalla poly-suhde olla se toimivin ratkaisu ja jokin aika sitten törmäsin sattumalta pariskuntaan joiden kanssa ajatukseni osuivat täydellisesti yksiin. He elävät parina, mutta molempien mielestä rakkautta riittää jaettavaksi mahdollisille muilekin osapuolille, Meistä tuli ystävät ja tämän naisen kanssa paljon enemmänkin.
Varsinaisesti ei ole kyse kimppaseksistä tai vastaavasta vaan kahden ihmisen välisestä tunteesta ja yhteydestä, tai no tässä tapauksessa usemman ihmisen välisestä yhteydestä ja että kaikki tajuavat mistä on kyse.
Toki voimme nauttia ja nautimmekin seksistä myös kolmisinkin, mutta se ei ole tässä se itsetarkoitus. Sinäkin olisit kenties myös kykeneväinen jakamaan intiimit hetket kimpassa, mutta tämä ei ole pakollista tietenkään.

Etsin nyt rinnalleni naista joka jakaa tämän ajatuksen kanssani ja haluaisi siten olla osa myös minun elämääni. vaikka etsinkin nyt puoliskoa itselleni, niin kyse on kuitenkin useamman ihmisen suhteesta, tavalla tai toisella. Meidän jokaisen kemiat tulee kohdata ja tulevaisuudessa voisimme asua kenties kaikki yhdessä.
Korostan ettei nyt ole kyse pettämisestä, satunnaisista panoreissuista salaisen rakastajan luo tai mitään vastaavaa, vaan aidosta oikeasta ihmissuhteesta, joka ei rajoitu yhteen ihmiseen. Kyse on suhteesta, missä elämästä voi ja saa nauttia monin eri tavoin eri ihmisten kanssa, kuitenkin niin ettei salaisuuksia ole kenenkään osapuolten välillä ja kaikki tapahtuu yhteisten "pelisääntöjen" mukaan toisia kunnioittaen.

Ulkoisia toiveita en nyt tähän viitsi laittaa, sillä tärkeintä on se henkinen yhteys, mutta toivon että olet sinun itsesi ja vartalosi kanssa. Et ole mikään prinsessas, mutta tiedät mitä naisellisuus on. Se ei tarkoita pukeutumista tai sentinkerrosta meikkiä naamassa, eikä naisellisuus poissulje kykyä tehdä "miesten" töitä tai etteikö ärräpäät saisi lennellä jos siltä tuntuu:)

Etsimäni nainen kyllä tietää mitä tarkoitan ja sinun toivon ottavan yhteyttä.

Jotain suuntaa antavia toiveita tai yhteisiä juttuja voisivat ollat eläimet, luonto, rentous, huumorintaju ja uskallus olla oma aito itsensä. Minä pidän raskaammasta musiikista, kuten myös suhteemme toinenkin mies tai hän hieman vähemmän kuin minä:) Nainen on suuntautunut taas enemmänkin poppiin yms. tansittavaan musiikkin. Sinun musiikki mielytymyksillä ei ole mitään väliä.

Voit olla jo suhteessa joka kaipaa lisää ulottuvuuksia nykyiseen suhteeseen, asiaa pohtinut nainen, joka haluaisi selvittää onko tämä sinun juttusi tai nainen joka tietää tämän omakseen, mutta ei ole löytänyt rinnalleen ihmistä/ihmisiä jotka jakaa saman ajattelutavan.

Ota yhteyttä jos ilmoitus tuntui omalta ja katsotaan mitä välillämme tapahtuu.

PS. asuinpaikallasi ei ole väliä, varsinkaan jos olet sopivan hetken tullen valmis muuttamaan jonnekin pirkanmaan alueelle tai sinne suuntaan jonnekin:)

PS2. kuvani saat myöhemmin ja samaa toivon sinulta.

Poissa Polly

  • Viestejä: 15
    • Salatut elämät suhdekiekuroissa - blogi
Vs: Nainen osaksi elämääni/elämäämme?
« Vastaus #1 : Toukokuu 14, 2013, 17:08:05 »
Nyt jäi kyllä vähän uupumaan se, että miten otetaan yhteyttä?
Käyttäjätunnus on vierailijan tunnus, ei yksityisviestejä, ei mailiosoitetta. Onko kenties savumerkit käytössä taikka telepaattinen yhteys?  ;D

Poissa Fixx

  • Viestejä: 229
Vs: Nainen osaksi elämääni/elämäämme?
« Vastaus #2 : Toukokuu 14, 2013, 18:34:26 »
Varmaan tilanne on mennyt ohi ja alkuperäinen kirjoittaja on poistunut foorumilta eikä kaipaa enää yhteydenottoja. Mutta ei hätää! Kyllä yksisarvisille aina pariseuraa löytyy, vaikka millä mitoin!

Poissa Polly

  • Viestejä: 15
    • Salatut elämät suhdekiekuroissa - blogi
Vs: Nainen osaksi elämääni/elämäämme?
« Vastaus #3 : Toukokuu 14, 2013, 19:43:12 »
Tätä hieman aavistelinkin  ;)
Sinänsä harmi, ainakin tekstin perusteella olis ollu mielenkiintoinen tapaus! :)

Poissa Hilla

  • Viestejä: 3
Vs: Nainen osaksi elämääni/elämäämme?
« Vastaus #4 : Kesäkuu 18, 2013, 07:53:46 »
Voisin melkein sellaisenaan toistaa tuon ketjun aloittajan toiveen. Kohde vaan olisi mies eikä nainen.