Kirjoittaja Aihe: QFemZine: Kirjoituskutsu!  (Luettu 1047 kertaa)

Poissa QFZ

  • Viestejä: 1
QFemZine: Kirjoituskutsu!
« : Toukokuu 14, 2014, 21:54:52 »
Hei kaikki!

Teemme queerfeminististä QFemZineä ja etsimme kirjoittajia seuraavaan numeroomme. Ohessa toista numeroa koskeva kirjoituskutsu:

Kirjoituskutsu: Polyamoria

Seuraava zine käsittelee polyamoriaa. Etsimme mahdollisimman monia henkilöitä kirjoittamaan lyhyesti polyamoriaan liittyvistä näkemyksistään ja/tai kokeuksistaan. Korostamme, että tähän ekaan kysymyksenasetteluun voi osallistua, vaikka ei olisi konkreettista kokemusta polyamorisista suhteista. Osallistua voi esim. jos pohtii, olisiko polyamoria juuri oma tapa toteuttaa romanttisia ja seksuaalisia suhteita. Vastaajat määrittävät polyamorian haluamallaan tavalla.

Tässä tarkemmin:


Etsimme kirjoittajia kuvaamaan mielipiteitään ja kokemuksiaan polyamoriasta:

Kirjoita muutamalla virkkeellä mielipiteistäsi ja kokemuksistasi polyamoriasta.

Lisää kirjoituksen loppuun joko etunimesi tai itse keksimäsi nimimerkki ja ikäsi sekä millaisessa suhteessa olet, ja miten perhesuhteesi rakentuvat.

Esim. Iiris 34, avoimessa suhteessa kahden henkilön kanssa, kaksi lasta

Huom! Itse päätät miten ja miten tarkasti määrittelet suhteesi, mutta tietenkin me toimituksessa toivomme, että polysuhteiden kirjo pääsisi mahdollisimman hyvin esiin.

Kirjoitukset lähetetään osoitteeseen qfemzine@gmail.com ja ne käsitellään luottamuksellisesti. Tarvittaessa tekstejä muokataan yhdessä kirjoittajien kanssa.


Yhteydenotot osoitteeseen qfemzine@gmail.com. Yhteydenotot ovat luottamuksellisia.

http://qfemzine.blogspot.fi/

Ystävällisin terveisin,

Claes /QFZ