Kirjoittaja Aihe: Mietin vaan, että miten omalla kohdalla tällainen suhde toimisi  (Luettu 2542 kertaa)

Poissa Samppa

  • Viestejä: 1
Olen 24 vuotias sinkkumies, naisiin päin suuntautunut. Aluksi asetelma yksi mies ja kaksi naista oli vaan pelkkä seksifantasia. Mutta kun olen törmännyt polyamoriasta kertoviin juttuihin mediassa, niin olen koittanut kuvitella itseni sellaiseen suhteeseen. Ei se nyt niin mahdottomalta idealta tunnu.

Nyt olen pyöritellyt samaa ajatusta päässäni uudestaan. Miltä tuntuisi olla suhteessa, ja asua kahden naisen kanssa. Olisi se varmaan ikimuistoinen tilanne vanhemmille kertoa, että teillä on nyt kaksi minijää. Teidän ainoa poikanne on kihlannut kaksi naista. Isä varmaan kysyisi, että mitä typerää pelleilyä tämä nyt on. Ja muutkin sukulaiset varmaan olisivat ihmeissään asiasta.

Niin, ja se yhdessä asuminen sitten. Kannattaisko jokaisella olla oma sänky omassa makkarissa, vai nukuttaisiinko kaikki samassa sängyssä? Jokainen kuitenkin kaipaisi joskus myös omaa tilaa. Googlettelin ihan mielenkiinnosta kimppakämpän vuokraamisesta, sekä mahdollisesta asumistuen saamisesta, joten niistä asioista jo tiedänkin jotain.

Nyt väsyneenä kahdelta aamuyöstä tuntuu, ettei enempää tekstiä synny. Jätän nyt nämä mietteet luettavaksi, ja katson sitten päivällä, onko vastauksia tullut.

Poissa mindmater

  • Viestejä: 5
Vs: Mietin vaan, että miten omalla kohdalla tällainen suhde toimisi
« Vastaus #1 : Marraskuu 23, 2014, 18:15:38 »
Sulla on hyvin suorasukainen lähestymistapa asiaan. Kivaa, että olet antanut itsellesi mahdollisuuden unelmoida siitä, mikä olisi se sun ihanne parisuhteesi muoto.
Kaikki nuo käytännön järjestelyt luultavimmin lutviutuu sitä mukaa, kun niitä tulee eteen. Turha semmoisia on etukäteen jännittää, asumista ja muuta.
Suurin kysymys ei ole edes se, hyväksyykö perheesi tai ystäväsi, vaan lähinnä ehkä se, että löytäisit samanhenkisiä ihmisiä... niitä joilla olisi samanlainen haave tulevaisuudesta kuin sinulla. Joskus on vaikea tavata edes sitä yhtä, jonka kanssa jakaa elämänsä, saatika sitten useampia.
Kuulemma polymiitit on kiva tapa tavata uusia ihmisiä.  :)

Chilisuklaa

  • Vieras
Vs: Mietin vaan, että miten omalla kohdalla tällainen suhde toimisi
« Vastaus #2 : Joulukuu 20, 2014, 18:11:02 »
Ensin luodaan suhteet ja sitten mietitään miten ne toimii ja millaisissa järjestelyissä. Tässä vaiheessa on aika turhaa miettiä asumisia sun muita käytännön asioita. Rennosti vaan suhteilemaan, aika näyttää mihin elämä johdattaa :)

Poissa dragonfly

  • Viestejä: 5
Vs: Mietin vaan, että miten omalla kohdalla tällainen suhde toimisi
« Vastaus #3 : Huhtikuu 17, 2015, 14:07:59 »
:) toivottavasti olet uskaltanut jo edetä kohti unelmaasi! Tiäkkö täällä pohjoisessa on sellainen elämäntyyli, että ihmiset tekee erilaisia asioita ja valintoja ja niistä ei ihan kauheena ees kerrota etukäteen muille :D todetavaan vaan tilanne. elä sinä mieti miten muut hyväksyy sut tai naisesi, koska sun onni ja elämänilo on täkeintä! Anna mahdollisuus ihmisille tutustua näihin naisiin ensin ihan vaikka sun ystävinä ja katso miten synkkaa. Yllättävän moni kyll hyväksyy tilanteesi, kun näkee aidon onnen ja rakkauden teistä ja sinusta. moni voi ajatella, että sun hyvinvointisi ja onnesi on tärkeempää ku sosiaaliset normit ja tavat!
Tsemppiä!!