Kirjoittaja Aihe: Uusi ihminen polysuhteessa  (Luettu 1927 kertaa)

Poissa Wisra

  • Viestejä: 1
Uusi ihminen polysuhteessa
« : Tammikuu 30, 2015, 11:14:19 »
Hei kaikile.

Olen nuori ihminen uudessa suhteessa ja olen ollut aiemmin vain perinteisissä suhteissa. Nyt kuitenkin aloitin suhteen ihanan ihmisen kanssa, joka on poly ja kaipaisin vähän neuvoja ja ohjeita miten pärjäisin tässä, koska tämä uusi asia hämmetää ja pelottaa pientä ihmistä...

Poissa EnnaRa

  • Viestejä: 1
Vs: Uusi ihminen polysuhteessa
« Vastaus #1 : Helmikuu 25, 2015, 11:12:03 »
Hei Wisra,

Suosittelen olemaan rehellinen. Kerro miltä sinusta tuntuu ja mitä pelkäät. Kerro vaikka tunteesi olisivat kielteisiä jostain asiasta. Parempi satuttaa totuudella kuin miellyttää valehtelemalla. Puhuminen ja kuunteleminen on kaiken avain. Kannattaa myös kysellä, kumppanisi varmaan tietää, että tämä on uutta sinulle ja mielellään yrittää auttaa sinua ymmärtämään. Ota omaa aikaa ja mieti asioita.

Mikä hämmentää eniten? Mitä pelkäät? Mikä on ihanaa? Mistä tykkäät? Voitko kuvitella olevasi tämän kumppanin kanssa kuukauden, vuoden, parin/seitsemän/kahdenkymmenen vuoden kuluttua? Kuinka syvän suhteen haluat? Mitä ylipäänsä haluat suhteelta? Onnistuvatko nämä asiat kumppanisi kanssa? Oletteko valmiita tekemään kompromisseja?

Sanoit, että suhteenne on uusi. Se tarkoittaa myös sitä, että kumppanisi on myös uudessa tilanteessa. Jännittävää aikaa teille molemmille!

Toivon kaikkea hyvää sinulle ja uudelle suhteellesi! :)