Kirjoittaja Aihe: Missä tapasitte? Mistä löytää seoikea?  (Luettu 2130 kertaa)

Poissa MuruMy

  • Viestejä: 2
Missä tapasitte? Mistä löytää seoikea?
« : Toukokuu 27, 2016, 21:04:41 »
Moips. Olemmejo jonkin aikaa etsineet suhteeseemme kolmatta naista. Kovin pitkälle asiassa ei olla päästy. Tindereitten tms. välityksellä on tullut lähinnä seksi suhde pyyntöjä eteen. Varsinkin että etsitään naista kolmanneksi pyöräksi..
Olemme ihan onnellisia näinkin, mutta ollaan todettu että  perheeseemme mahtuisi yksi nainen vielä. Monimutkaiseksi kai sen tekee että etsimme bi-naista _meille_... kun polyperheissä näyttää olevan joko vapaata deittailua tai kahden välisiä suhteita... voin olla ihan hakoteilläki.
Sinkkuna on jotenkin ollut helppo etsiä seuraa...  mutta miten esittää asia että etsimme perheeseen rakkautta...
Elämää kummatkin semi kiireistä elämää, emmekä oikein käy viihteellä... joten Tinderin tms. käyttö On tuntut helpolta tavalta... mutta turhaudun siihen nopeasti ja poistan sovelluksen aika nopsaa...
Oletteko etsineet seuraa itselle ja sittenkolmannilla treffeillä pamauttaneet että ois mulla toi puolisoki... vai miten olette edenneet... ?

Poissa The08058 (Markus Oja)

  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 90
Vs: Missä tapasitte? Mistä löytää seoikea?
« Vastaus #1 : Toukokuu 28, 2016, 11:16:59 »
Morjesta ja tervetuloa  :D

Ymmärrättehän, että näytätte etsivän polytermeillä ilmaistuna "yksisarvista". Useimmat tälläisen henkilön etsintäprojekteista eivät toteudu koskaan ja toiset saattavat kestää kymmeniä vuosia ja epäonnistua sitten hyvin nopeasti.

Suosittelen lukemaan yhdessä Franklin Veauxin ja Eve Rickertin More Than Two-kirjan, jossa tämän tyyppisen etsinnän ydin ongelmat on esitetty todella hyvin ja opus on muutenkin erinomainen lähtökohta polyamoriaan, tai sitten todella lyhyesti vaikkapa tästä: http://polyfor.us/to-unicorn-hunters-from-an-ex-unicorn/

Tinder on todella surkea tapa löytää polyporukkaa, koska se on käytännössä täynnä monogamisia ja on luonteeltaan satunnaisseuran hakuun keskittynyt.
OkCupid yhdistettynä erittäin hyvään itsensätuntemiseen ja kärsivällisyyteen vastata satoihin persoonallisuus kysymyksiin on todennäköisesti paras tapa löytää polyjä.

Itse tapasin edellisen polypuolisoni yhteisen harrastuksen parissa. Polymiitit (Helsinki, Turku, Tampere) ovat myös tapahtumia, joissa polyt kohtaavat.

Ps. "Se oikea" ymmärretään polyamorististen keskuudessa usein monogamiseksi termiksi ja on monesti siksi luotaan työntävä.