Kirjoittaja Aihe: Moi kaikille..  (Luettu 1242 kertaa)

Ksa

  • Vieras
Moi kaikille..
« : Tammikuu 23, 2017, 00:11:06 »
Löysin tämän saitin ja siitä on ollut kivasti apua. Vaimoni sai idean polysta vuosi sitten ja nyt löysimme sen kolmannen joten untuvikkoja kaikki :) Nyt suunnitteleme ekaa yhteistä vapaata vkl vain kolmin mutta osaisikos joku neuvoa kivaa hotellia ja ravintoloita joissa saa olla kolmin ilman ihmettelyjä. Hotellitkin on outoja jos laittaa 3 henkeä on aina erillis sängyt! Yksi löytyi ja varasinkin mutta jotenkin varauksellinen millainen vastaanotto.. Ravintolaakin vaikea löytää missä olisi loosit tai pieni huone :) mietin jo että perustan hotellin ja ravintolan tätä varten... kiitos vastanneille  etukäteen.

Poissa The08058 (Markus Oja)

  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 82
Vs: Moi kaikille..
« Vastaus #1 : Tammikuu 26, 2017, 18:11:11 »
Moro

Ihan mikä ravintola tahansa. Ihmisten ihmettely on ongelma vain, jos annatte sen olla ongelma.
Sitä paitsi ei kukaan osaa katsoa teitä sillä silmällä, että olette kolmistaan ellette kerro ja mainosta sitä. Jos siis haluatte olla herättämättä ihmettelyä.

Ihmiset kuitenkin reagoivat kuten te reagoitte. Jos teillä on hauskaa, ihmiset reagoivat teihin iloisena seurueena. Jos olette naamapunaisena ja häpeissään, ihmiset reagoivat vastaavasti ja kiinnittävät huomiota asiaan. Jos olette ihan normaalisti omia itsejänne, ihmiset reagoivat teihin kuin toisiin ihmisiin eli ei mitenkään erityisesti.

Kyllä se siitä. Tuo on alkuun aina haastavaa. Vähän kuin jännittäisi ekoilla treffeillä.