Kirjoittaja Aihe: Kahta Kauniimmin - opas eettiseen polyamoriaan on saatavilla (More Than Two)  (Luettu 647 kertaa)

Poissa The08058 (Markus Oja)

  • Ylläpitäjä
  • Viestejä: 90
Kahta Kauniimmin - opas eettiseen polyamoriaan on saatavilla. Suomennos julkaistiin Stadin joulumarkkinoilla 21.12.2018

Kirja tulee kirjakauppoihin alkuvuodesta 2019 ja on nyt saatavilla yhdistyksen kautta: http://polyamoria.fi/kahtakauniimmin/

Takakansi
Lainaus
Franklin Veauxin ja Eve Rickertin Kahta kauniimmin: Opas eettiseen polyamoriaan on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia polyamoriaa käsitteleviä teoksia ja ensimmäinen aiheesta suomeksi julkaistu tietokirja. Yhteenlaskien yli neljänkymmentä vuotta polyamorisesti eläneet Veaux ja Rickert opastavat lukijansa lämpimällä ja humoristisella otteella polyamorisen ihmissuhde-elämän kiemuroihin. He käsittelevät moniulotteista aihetta selkeästi ja käytännönläheisesti ja jakavat avoimesti kokemuksiaan polyamoristen ihmissuhteiden iloista ja haasteista.

Kirjoittajat purkavat rakkauteen ja ihmissuhteisiin liittyviä myyttejä ja oletuksia, hälventävät monisuhteisuutta koskevia väärinkäsityksiä ja ennakkoluuloja (ei, polyamoria ei tarkoita samaa kuin polygamia tai swingaus) ja esittelevät lukijalleen monipuolisen valikoiman strategioita ja välineitä eettisten ja toimivien intiimien ihmissuhteiden rakentamiseen. Lukuisat tosielämästä poimitut esimerkkitarinat tarjoavat runsaasti samaistumispintaa. Kahta kauniimminon kattava perusteos polyamoriasta ja erinomainen opas omien ihmissuhdetaitojen kehittämiseen.

Kahta kauniimmin on terveiden ja eettisesti rakennettujen ihmissuhteiden ylistyslaulu! Kirja antaa konkreettisia välineitä pohtia omien suhteidensa dynamiikkoja ja kannustaa, jopa haastaa lukijaa etsimään oman onnensa vallitsevien normien ja ympäristön odotusten heinäsuovasta. Sekä monogaamisten että polyamoristen kannattaa käydä läpi se älyllinen ja emotionaalinen matka, jonka kirja tarjoaa!
– Juuso Kekkonen, kirjoittaja, koomikko ja polyaktivisti

Polyamoria – monisuhteisuus yhdistyksen keskeinen arvo on erilaisten ihmissuhteiden arvostaminen. Oikeanlainen ihmissuhde on se mikä toimii kenellekin. Kahta Kauniimmin on uskomaton työkalu ja todellinen ajatusten herättäjä siitä mikä on eettistä, miten niin monesti ihmissuhteita kampittavat odotukset ja sopimukset voi tehdä näkyviksi ja miten myötäilo, avoin ja rehellinen kommunikaation ja yhteistyö auttavat meitä kaikkia suhdemuodosta riippumatta kohti parempia ihmissuhteita.
- Markus Oja, suomennoshankkeen vetäjä